Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ECO ENERGY δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από συστήματα φωτοβολταϊκά. Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που η εταιρία έχει την έδρα της, αλλά το portfolio των έργων της περιλαμβάνει μελέτες και κατασκευές φωτοβολταϊκών συστημάτων σε όλη τη χώρα.

Έχοντας ένα επιτελείο από εξειδικευμένους συνεργάτες (Διπλ. ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ηλεκτρονικούς, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, οικονομολόγους κ.λ.π.), δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνει την πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, την αδειοδότηση για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τη ΡΑΕ, την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στοιχείων και την παρακολούθηση – service για την εύρυθμη λειτουργία του έργου μετά τα πέρας των εργασιών και για όλα τα χρόνια της ζωής του.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή των καλύτερων φωτοβολταϊκών στοιχείων και γενικά στο σύνολο του εξοπλισμού, η ECO ENERGY χρησιμοποιεί προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσμο και εκμεταλλευόμενη την άρτια εκπαίδευση και το υψηλό επίπεδο του προσωπικού της, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις , ανεξαρτήτως μεγέθους εγκατάστασης, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Πιστοποιημένη με ISO 9000 : 2001 για όλα τα στάδια του έργου (μελέτη, κατασκευή και συντήρηση), με αποδεδειγμένη εμπειρία στα συστήματα μικρής αλλά και μεγάλης ισχύος, η εταιρία μας διαχειριζεται όλα τα στάδια υλοποίησης ενός Φ/Β έργου, με απόλυτη συνέπεια στους χρόνους και στον προϋπολογισμό, και μπορεί να εγγυηθεί ότι το έργο που θα σας παραδώσει θα είναι άριστο τεχνικά και θα αποδίδει τα μέγιστα.

Η ECO ENERGY δίνει λοιπόν, τη δυνατότητα στους πελάτες της να επενδύσουν στα έργα του μέλλοντος, με την πλέον εξασφαλισμένη οικονομική απόδοση και μπορεί να τους εγγυηθεί σίγουρο αποτέλεσμα χωρίς τη δική τους παρουσία και μέριμνα.

Scroll to Top